FA09 er en 100% non-profit almen administrationsorganisation - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder ...

FA09 FØLGER DE OFFENTLIGE ANBEFALINGER
Som følge af COVID-19 står vi generelt i samfundet i en helt særlig situation. Vi opfordres alle til at bidrage til, at vi kommer så godt igennem som muligt. FA09 ønsker at understøtte de offentlige anbefalinger om væsentlige skærpelser for at bremse udbredelsen af coronavirus mest muligt.

Corona til hjemmesiden.png

Medarbejdere i FA09: 
Medarbejdere i FA09, som har mulighed for det, vil fortsat arbejde hjemmefra. Møder gennemføres i videst muligt omfang digitalt eller telefonisk.

Medarbejdere på ejendomskontoret:
I ejendomsdriften sikres det, at den enkelte boligafdeling driftes forsvarligt, herunder at tilstedeværelsen af personalet medvirker til at skabe en tryghed i boligområderne. Vi tager de nødvendige forholdsregler i ejendomsdriften.

Ejendomskontoret: 
Fra den 2. juni 2020 vil ejendomskontorerne begynde en langsom genåbning for personlig henvendelse. Der vil være lavet tiltag på det enkelte ejendomskontor for at mindske spredningen af coronavirus.

Kontakt os gerne på telefonen eller digitalt:
Vores reception i FA09 er lukket for personlige henvendelser. Der er betjening på telefon og mails alle hverdage mellem kl. 10:00 – 14:00.