FA09 er en 100% non-profit almen administrationsorganisation - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder ...

PAB opfører 103 nye almene familieboliger i samarbejdsaftale med NREP og CASA

PAB glæder sig til at skabe nye hjem for 103 familier i Tømmerup Haveby – en fremtidens landsby på Vestamager med fokus på fællesskab og fritidsliv. Her kombinerer man en blanding af moderne boligtyper – både almene og private – med attraktive uderum tæt på både by og natur.

I alt 103 almene rækkehuse, generationshuse og lejligheder bliver en del af Tømmerup Haveby. Den nye boligafdeling får navnet Tømmerup Parken og svarer til ca. 40 % af den samlede boligmasse i det nye kvarter. Projektet er gjort muligt i et fantastisk samarbejde med Tårnby Kommune og spiller rigtig godt ind i visionen og det politiske ønske om at skabe blandede og bedre sammenhængende boligområder.

 

2Situationsplan - Tømmerup Parken markeret.png

Tømmerup Parken opføres efter en delegeret bygherremodel i et samarbejde mellem boligorganisationen PAB, administrator FA09, projektudvikler NREP og totalentreprenøren CASA A/S. De almene og de private boliger opføres i ensartede materialer, så området fremstår ensartet og opleves som én samlet bebyggelse. 

Et hjem for alle typer familier

Kvarteret er delt op i 3 enklaver af rækkehuse og etagebyggerier med hver deres nære fællesarealer i form af intime haverum og boliggader. Boligerne er en blanding af forskellige typer hjem – egnet til enlige, aktive seniorer og varierede familieformer.

Generationshusene giver f.eks. mulighed for at samle familier i flere generationer eller sammensatte familier i én og samme bygning – men i særskilte boliger. Alle boliger har egen indgang direkte fra det fri og har udgang til et fælles udendørs opholdsareal. På den måde er der indtænkt gode muligheder for både privatliv og samvær med storfamilien i og omkring generationshusene.

3Generationshus med tekst.png

Natur, fællesskab og privatliv i god balance

I helhedsplanen for Tømmerup Haveby er der generelt fokus på, at omgivelserne skal danne ramme for attraktive fællesskaber, samtidigt med at man kan trække sig tilbage og nyde privatlivets fred. Gode fællesfaciliteter danner ramme om udviklingen af sundt naboskab og stærke fællesskaber. Især områdets haver kommer til at spille en vigtig rolle, da de indrettes med intime rum til ophold og småbørnsleg på en naturlegeplads. 

Tømmerup Haveby fletter sig ind i det eksisterende landskab og forbinder til omkringliggende områder med stier, der giver adgang ind til kvarteret gennem en regnvandspark. De kommende beboere vil få oplevelsen af at bo i naturen, samtidig med at de har Tårnby lige om hjørnet og kun 7 km til Københavns centrum.

PAB ser frem til at byde de nye beboere velkommen i Tømmerup Parken i løbet af 2023.

Opskrivning til boliger i Tømmerup Parken

Er du interesseret en af de almene boliger i Tømmerup Parken, kan du købe et ventelistenummer via FA09's fællesopskrivning her. På den måde opsparer du anciennitet til der åbnes for opskrivning til boligerne. Du får direkte besked, når opskrivning bliver mulig.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte FA09 hverdage mellem kl. 10-14 på tlf. 43 42 02 22.

FAKTA OM TØMMERUP PARKEN

  • 103 almene boliger:

       - 29 rækkehuse
       - 10 generationshuse
       - 54 lejligheder fordelt på 3 dobbelt-punkthuse

  • Boligstørrelserne bliver på mellem 59 og 114 m2 (brutto)
  • Det sikres, at mindst 10% af boligerne bliver på max 50 m2 ekskl. fælles arealer (netto), jf. lokalplan 142.
  • Huslejen bliver på mellem 6.200 kr. og 11.950 kr. om måneden.

 

  • Plushusene (ikke almene/PAB): 155 lejeboliger og fælleshus

 

Projektudvikler: NREP 
Totalentreprenør: CASA A/S  
Bygherre: PAB  
Byggeforretningsfører: FA09  
I samarbejde med Tårnby Kommune