FA09 er en 100% non-profit almen administrationsorganisation - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder ...

Unge fra Brøndby Strand laver videokampagne om corona

”Vi er unge, men vi er også forskellige – med hver vores stemme. Lige meget hvem vi er, så holder vi fast. Vi passer på os selv, hinanden og dem vi elsker.” 

I lyset af den stigende smitte på Vestegnen - og særligt hos de unge - har Brøndby Strand Ungefællesskab gjort sig nogle tanker, om hvordan det er at leve med coronaen, restriktionerne og de vilkår, som hele situationen har skabt for deres generation.

Søndag den 6. september kunne man i et indslag på TV2-Nyhederne om den høje smitte i Brøndby Kommune høre, at Brøndby Strand Ungefællesskab i samarbejde med boligsociale medarbejdere ville lave en videokampagne om coronaen rettet mod de unge. I indslaget så vi Maha Gilani fra Ungefællesskabet fortælle, at der dog ikke skulle være nogle løftede pegefingre men mere fokus på solidaritet. 

I (det boligsociale) Brøndby Strand Projektet har man hjulpet Ungefællesskabet til at visualisere deres tanker i en kort film, hvor de modige og reflekterede unge selv stiller sig foran kameraet og byder ind i den højaktuelle debat.