FA09 er en 100% non-profit almen administrationsorganisation - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder ...

Velkommen i FA09 til Grønjordskollegiet

Vi er glade for at kunne fortælle, at Grønjordskollegiet har indgået samarbejde med FA09 pr. 1. august 2020. Grønjordskollegiet er med sine 920 boliger Danmarks 2. største kollegium og ligger centralt placeret med kun 15 minutter på cykel til Københavns Rådhusplads – og med DR Byen og Københavns Universitet Amager som nabo. Samtidig har beboerne rig mulighed for at nyde fredet, dansk natur i Amager Fælled, som ligger lige i kollegiets baghave.

Med Grønjordskollegiet som nyeste medlem administrerer FA09 nu knap 2500 kollegieboliger i Storkøbenhavn. Vi glæder os meget til at understøtte Grønjordskollegiets fortsatte udvikling som en aktiv, velfungerende og grøn organisation. Det er vores ønske, at både organisationen og beboerne vil opleve FA09 som en imødekommende og kvalitetsbevidst administration, som værner om kollegiets beboerdemokrati, kultur og økonomi.

Bestyrelsesformand for Grønjordskollegiet, Christopher Røhl Andersen, udtaler:

FA09 har i høj grad tiltalt os som administrationsselskab, da de havde erfaring med andre store kollegier i København, hvor de har vist, at de kan levere. Derudover oplevede vi en oprigtig nysgerrighed og vilje til at indpasse organisationen og samarbejdet efter vores behov.

thumbLarge_DK15145 (9 of 30).jpg

Grønjordskollegiet indgår i et administrativt fællesskab med Øresundskollegiet, Kulbanekollegiet, Sofiegården og Det Nye Emdrupborg Kollegium. Det er vores erfaring, at fællesskabet skaber tryghed for det enkelte kollegium med et solidt økonomisk fundament og en professionel administration, der sikrer effektive opgaveløsninger.

Vi byder Grønjordskollegiet et varmt velkommen.