FA09 er en 100% non-profit almen administrationsorganisation - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder ...

Velkommen i FA09 til Nygårdsparken

IMG_8436.jpg

Fra i dag d. 1. november 2022 er boligorganisationen Nygårdsparken medlem af FA09. Vi har glædet os rigtig meget til at kunne tage officielt imod vores nye medlem, som vi har lært godt at kende under forberedelserne op til i dag. Vi deltog bl.a. på årets afdelingsmøde i september, hvor vi havde glæden af at møde de mange fremmødte beboere.

Mange af os kender Nygårdsparken på deres ikoniske gavlmaleri af Tonning Rasmussen, som kan ses på billederne nedenfor. Byggeriet er fra sidst i 50’erne, ligger i Brøndbyøster og har 477 lejligheder i varierende størrelser. 

I Nygårdsparken beskriver de sig selv som et trygt og rummeligt boligområde, hvor man passer på hinanden, og hvor man gerne vil bidrage til at skabe et godt lokalområde. De er et boligområde, der arbejder for et grønt miljø, og de er optaget af ressourceforbrug og klimarigtige løsninger.

Nygårdsparken ønsker at være en attraktiv arbejdsplads for ansatte, og lægger vægt på at have en effektiv og venlig beboerservice. Og så ønsker de at have aktive beboere og et levende beboerdemokrati.

Det glæder vi os rigtig meget til at understøtte i vores samarbejde med afdelingen.