Nygårdsparken er ved at få udviklet en ny hjemmeside

Indtil videre kan du finde de vigtigste oplysninger her.


 

Kontaktoplysninger til ejendomskontoret

Højkær 16, st.th.

2605 Brøndby

Tlf.: 36 75 39 96

E-mail: NGP.ejendomskontoret@fa09.dk

 

Telefontid

Mandag kl. 16:30 – 17:00

Tirs-, ons-, fredag kl. 8:30 – 9:00

                            

Personlig henvendelse

Mandag kl. 17:00 – 18:00

Tirs-, ons-, fredag kl. 9:00 – 10:00

 

Beboerappen FA09 Mit Hjem

Som beboer har du adgang til en række oplysninger om din bolig via appen FA09 Mit Hjem. Du kan sende opgaver/fejlmeldinger til ejendomskontoret direkte i appen. Læs mere om FA09 Mit Hjem her.

Kontaktoplysninger til bestyrelsen

Afdelingsbestyrelsen kan kontaktes pr. mail: ngp.beboerkontoret@gmail.com. Eller man kan aflevere et brev i postkassen ved selskabslokalet, Højkær 41B.

Om Nygårdsparken

Nygårdsparken er et trygt boligområde med 477 attraktive lejligheder beliggende i Brøndbyøster tæt på København. Nygårdsparken opleves som en lille grøn oase i lokalsamfundet, hvor beboerne kender hinanden og er en del af et fællesskab.

Nygårdsparken blev bygget sidst i 1950’erne. Vi har derfor fokus på, at byggeriet følger med tiden og lever op til tidens nye krav. Vi ønsker at have attraktive lejligheder og at have beboere i alle aldre og fortsat at være et aktivt tilvalg for bl.a. børnefamilier.

Vi ønsker at have mange forskellige typer af lejligheder til en rimelig husleje. Vi er et boligområde, der arbejder for et grønt miljø, og vi er optaget af ressourceforbrug og klimarigtige løsninger. Nygårdsparken skal være en attraktiv arbejdsplads for ansatte, og vi ønsker en effektiv og venlig beboerservice.

Nygårdsparken administreres af FA09.